Samenvatting

Na maanden van voorbereiding staat de grote Toerseizoen 2022 update live! Ik vertel in deze blog meer over de grootste veranderingen. Iedereen kan nu via onze vernieuwde homepage GRATIS en ZONDER MyRoute-app account de mooiste scenic routes maken met onze routemaker, inclusief het vermijden van steden (!) Routes vinden kan nu gratis en zonder MyRoute-app account nóg makkelijker met 'Routes in de buurt'. Volg gratis FB broadcasts of reserveer online trainingen via de MRA Academy. Wil je routes maken als een pro, kijk dan eens naar onze Gold functionaliteiten en profiteer van flinke kortingen met de 'MRA Voorjaars Actie'. Laten we er een prachtig toerseizoen van maken, wij hebben er super veel zin in!

MRA Voorjaars Actie

Maak GRATIS scenic routes zónder MRA account!

MRA Academy

Ga naar https://www.myrouteapp.com/ en klik op de middelste blauwe knop '+ Maak routes'. Via het pijltje naar beneden kun je kiezen voor een scenic rondrit of een scenic route. Je kunt kiezen voor een auto/motor, wandel of fietsroute. Voor een scenic rondrit zoek je één adres, of plaats met je muis een routepunt in de kaart. Je geeft aan hoeveel kilometer je wilt rijden en klikt dan op 'Maak scenic rondrit'. Voor een scenic route vul je twee adressen in of plaats je twee routepunten op de kaart. In beide gevallen klik je daarna op 'Bekijk routes'. In de meeste gevallen kun je kiezen uit 3 routes (A, B en C). De route naar keuze kun je vervolgens bewerken met de MRA Routeplanner, downloaden als .gpx bestand, downloaden als .pdf bestand, of e-mailen!

Op deze wijze kan iedereen gratis en zonder registratie in een paar muisklikken een geweldige scenic route maken en opslaan! Kijk hieronder naar een korte video-uitleg, of schrijf je hierboven via de MRA Academy in voor een FB broadcast of online training als je meer wilt weten.

PS:

Ook mooi, als je via de homepage een route hebt gemaakt, kun je deze opslaan zonder te registeren of in te loggen, maar als je kiest voor bewerken en je registreert of je logt in als je al een MRA account hebt, staat de route direct in je online routearchief, klaar om te bewerken, op te slaan, of rechtsreeks te exporteren naar je TomTom of Garmin!

Vind GRATIS routes in de buurt zónder MRA account!

Ga naar https://www.myrouteapp.com/ en klik op de linker gele knop '+ Zoek routes'. Klik daarna op de blauwe knop 'Routes in de buurt'. Zoek vervolgens een adres, of plaats met je muis een routepunt in de kaart. Er verschijnt boven de kaart een nieuwe filteroptie, in welke straal van het routepunt je een route wilt zoeken of je kunt op zoek naar een route die binnen die straal start, eindigt of er doorheen gaat. Je kunt ook meerdere routepunten plaatsen in de kaart. Op basis van je keuze zie je zowel in de kaart als onder de kaart de zoekresultaten.

Op deze wijze kan iedereen gratis en zonder registratie in een paar muisklikken een geweldige scenic route vinden en opslaan! Kijk hieronder naar een korte video-uitleg, of schrijf je hierboven via de MRA Academy in voor een FB broadcast of online training als je meer wilt weten.

PS:

Ook mooi, als je via de homepage een route hebt gevonden, kun je deze opslaan zonder te registeren of in te loggen, maar als je je registreert of je logt in als je al een MRA account hebt, staat de route direct in je online routearchief, klaar om te bewerken, op te slaan, of rechtsreeks te exporteren naar je TomTom of Garmin!

Toerseizoen 2022 update samengevat!

HOMEPAGE

Zonder registratie scenic routes vinden, maken en gratis opslaan. Vernieuwd design, minder informatie, maar toch alles makkelijker te vinden. Vertel je vrienden dat ze nu zonder registratie de mooiste routes kunnen vinden, maken, opslaan en delen!

ROUTELAB

Een nieuw fris design als je bent ingelogd. Hier vind je de nieuwe routemaker voor scenic routes en rondritten. Met één klik op de knop naar je meest recente routes, tracklogs, de RouteXpert Bibliotheek, prestaties, nieuwe route, laatste route en het upload scherm.

ROUTES IN DE BUURT

Door het zoeken op een plaats, of het plaatsen van een routepunt kun je nu nóg makkelijker je perfecte route vinden. Dit alles zónder registratie en gratis te downloaden. Heb je een Gold abonnement, dan kun je ook als je een route zelf maakt routes in de buurt vinden!

FOTO'S IN DE BUURT

Maak een route, of open een route en MyRoute-app toont foto's in de buurt van de route. Het zijn foto's die MyRoute-app gebruikers hebben toegevoegd in de afgelopen jaren. Zo krijg je een goed beeld of de route interessant en leuk is!

SSO INLOG OPTIE

Je kunt je nu registeren via je Apple, Google, LinkedIn, Twitter of Facebook account. Dat heeft als voordeel dat je geen nieuw wachtwoord meer hoeft aan te maken. Degene die al een MRA account hebben kunnen dat via 'Mijn account' aanpassen!

TIJDZONES

Alle tijden werden voorheen getoond in de Central European Time (CET). Vanaf 14 maart 2022 wordt de tijdzone automatisch aangepast op basis van je locatie. Wil je toch een andere tijdzone, dan kun je dat via 'Mijn account' simpel aanpassen!

VIRTUELE RONDLEIDINGEN

Op steeds meer plekken in de website komt er een virtuele rondleiding die je aan of uit kunt zetten. Op deze wijze weet je snel wat je kunt doen met bepaalde functionaliteiten zoals de Routemaker of de MRA RouteXpert Bibliotheek!

MRA Voorjaars Actie

Let op, de MRA Voorjaars Actie is geldig van 15 maart 2022 t/m 3 april 2022 !

MRA Routeplanner Gold

(1 jaar)

MRA Routeplanner Gold is de krachtige oplossing voor al jouw routes. Maak, vind en deel gemakkelijk de mooiste routes, volledig aangepast naar jouw wensen!

 • TomTom kaart
 • Here (Garmin) kaart
 • Michelin kaartlaag
 • Google Streetview
 • Vele extra Pro functies (!)

€ 39,- per jaar

25% korting

Nu € 29,25 per jaar!

MRA Routeplanner Gold

(Lifetime)

MRA Routeplanner Gold is de krachtige oplossing voor al jouw routes. Maak, vind en deel gemakkelijk de mooiste routes, volledig aangepast naar jouw wensen!

 • TomTom kaart
 • Here (Garmin) kaart
 • Michelin kaartlaag
 • Google Streetview
 • Vele extra Pro functies (!)

€ 299,- Lifetime

50% korting

Nu € 149,- Lifetime!

MRA
Navigation

(Lifetime)

Zoek je een premium navigatie app waarmee je extreem nauwkeurig zelfgemaakte routes kunt rijden terwijl de app ook nog eens gebruiksvriendelijk is?

 • Offline premium kaarten
 • Apple CarPlay
 • Android / iOS
 • Evenementen
 • Routes maken

Tijdelijk beschikbaar

Nu € 69,- Lifetime!

Over Michel van Hagen:

Oprichter MyRoute-app

Volgens zijn collega's is Michel geboren op een motorfiets en vaak op reis, en dat is dan ook wat hij het liefste doet naast zijn gezin: 'motorrijden en reizen'. Dat is meteen de kracht van MyRoute-app, want de oprichter is ook de grootste klant.

Ontdek de mooiste routes

De MyRoute-app RouteXpert Bibliotheek

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je verdwaalt of onderweg iets interessants misloopt - aan alles is gedacht! Alle routes zijn gecontroleerd door échte RouteXperts (!) en bevatten gedetailleerde informatie zoals foto's, linkjes en meer, zodat het plannen van jouw reis zo eenvoudig mogelijk is. Klaar voor een unieke reiservaring!

Vind routes